BasisBeleggen.

"FAQ's"

 

FAQ's BasisBeleggen.eu

 • Hoe ziet een abonnement eruit?

  Je abonnement geeft toegang tot de beleggingsportefeuille. Daarin staan de aandelen, maximale aankoopkoers, rendement en nadere info per aandeel. Verder krijg je toegang tot onze kennisbank met informatie over beleggen waar jij iets aan hebt.

 • Beleggen jullie voor mij?

  Nee, je belegt zelf. Wij geven je informatie over het bedrijf en analyseren het aandeel. Jij bepaalt of en welk aandeel je wilt kopen. Ook het te investeren bedrag bepaal je zelf.

 • Welke broker moet ik hebben?

  BasisBeleggen.eu heeft als uitgangspunt DeGiro. Je kunt zelf bij iedere, willekeurige broker beleggen. De aandelen in onze portefeuille kun je sowieso via DeGiro kopen.

 • Hoe lang duurt een abonnement?

  Je kunt zelf kiezen voor de duur van je abonnement. BasisBeleggen.eu heeft een lange termijn als horizon. Hoe langer de periode, hoe goedkoper je abonnement is in verhouding. Wil je weten welke termijnen je uit kunt kiezen? Kijk op onze abonnementspagina en kies het abonnement naar je keuze

 • Beleggen jullie zelf?

  Wij beleggen zelf ook. Dat betekent dat als jij verlies lijdt, wij dat ook doen en andersom. De voorbeeldportefeuille is dus een echte portefeuille. En wij houden niet van geld verliezen!